måndag 15 oktober 2018

Untried A-Z Challenge: U = CND Vinylux Unlocked

Pressutskick

Igår fick jag för mig att städa vår tvättstuga, det var inte en dag för tidigt vill jag lova. Man känner sig så himla nöjd när man fått sådant gjort. Övriga huset fick också en städomgång och jag hann läsa lite också. Avslutade kvällen med att titta på Operation Finale, en film om hur Israeliska underrättelsetjänsten lyckades fånga Adolf Eichmann. Helt ok film får jag nog lov att säga.

Det är återigen dags för Untried A-Z Challenge och vi är framme på bokstaven U. När jag sitter och skriver så har inte Inlinkz koden kommit ut än, så den kompletterar jag med senare. Jag var faktiskt väldigt nöjd med att ens hitta ett otestat lack som började på U i min samling. Det var inte helt lätt faktiskt, men efter lite grävande i lådorna så hittade jag CND Vinylux Unlocked från deras Nude the Collection. Ett neutralt lack med en gnutta lila i. Bra att jobba med och även om första lagret var något strimmigt så täcker det helt på två. Jag har topplack över på bilderna.

Om jag ska vara helt ärlig så är ju inte det här lacket något jag hade lackat med om det inte var för utmaningen. Inte för att det är något fel på färgen, nej då, den är fin, men jag är inte speciellt sugen på den här typen av färg just nu. Jag är inne i en period när jag helst vill ha mörka eller röda lack.

Press Sample

Yesterday I suddenly felt a need to clean our laundry room, it was not a day too early I can promise. You feel so happy when you are done with that kind of things. The rest of the house also got some freshening up. I finished the evening by watching Operation Finale, a film about how Israeli intelligence managed to catch Adolf Eichmann. Quite ok film I would like to say.

Again, it's time for Untried A-Z Challenge and we are on the letter U. When I'm sitting and writing, the Inlinkz code has not come out so I'll complete with that later. I was actually very pleased to even find an untested polish that started at U in my collection. It was not quite easy to be honest, but after some digging in the boxes, I found CND Vinylux Unlocked from their Nude the Collection. A neutral polish with a touch of purple. Good to work with and even if the first layer was somewhat streaky, it covers in two. I have a top coat on in the pictures.

If I'm to be honest, it's not this polish that I had lain about if it was not for the challenge. Not because there's anything wrong with the color, no, it's nice, but I'm not particularly crazy about this kind of color right now. I'm in a period when I prefer dark or red ones.

4 kommentarer :

 1. Helt okej neutralt lack. Som alla nudelack tycker jag att den skriker nail art:)

  SvaraRadera
 2. Det där gillade jag. Är svag för bleka nyanser mest året om, men det är ju jag det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan också bli väldigt sugen på den här typen av lack året runt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!