söndag 16 september 2018

Reader's Choice - Nvr Enuff Polish Sectumsempra

Äntligen är vårt hus städat och undanplockat i! Så himla skönt. Jag har ägnat helgen åt en del pluggande, men även lite bakning och fika stund med grannarna. Det var skönt att lägga böckerna åt sidan en stund. En promenad ner till vår stackars damm som vattnet fortfarande sjunker i blev det också. Ikväll har jag fixat till naglarna lite.

Förra gången jag postade läsarnas val så blev rösterna lika mellan två lack, typ som i svenska riksdagsvalet, men eftersom jag inte behöver försöka samarbeta med andra partier så valde jag att visa det lacket som jag tror har stått längst i min låda. Jag kan ha fel, men ok jag erkänner jag var mest sugen på Nvr Enuff Sectumsempra eftersom jag inte haft holo på ett tag. Det här är ett härligt klassiskt rött lack som täcker på två lager, torkar snabbt och har en fin holoeffekt, dock inte superstark. Penseln var inte tillräckligt rundad för att jag skulle tycka den var superbra, men gick helt ok att måla med.

Jag får lite julkänslor av det här lacket även om jag vet att förbannelsen det ska illustrera är ganska långt från julkänslor. Så låt oss kalla det för blodrött istället. I alla fall så är det här ett fantastiskt vackert lack. Jag tycker inte det är superunikt, men ack så fint.

At last our house is cleaned and fresh again! That is such a nice feeling. I have spent a big part of this weekend with my schoolbooks, but also baking a little so we could invite our neighbors. It was nice to put the books aside for a while. A walk down to our poor pond that the water still is sinking in has also been done. Tonight I've fixed the nails a bit.

The last time I posted the readers' choice, the votes were equal between two polishes, such as in the Swedish parliamentary elections, but since I don't have to try to collaborate with other parties, I chose to show the polish that I think has been in my drawer the longest I may be wrong, but ok I admit I felt mostly about using Nuff Enuff Sectumsempra because I hadn't had a holo for a while. This is a beautiful classic red polish that covers in two layers, dries fast and has a nice holo effect, but not super strong. The brush was not round enough for me to like it that much considering it was pretty wide. But it went pretty well to work with it anyway.

I get some Christmas feelings looking at this polish, even though I know the curse it's suppose to illustrate is quite far from Christmas feelings. So let's call it blood red instead. In any case, this is a beautiful beautiful polish. I don't think it's superunique, but oh so nice.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!