lördag 25 november 2017

Reader's Choice - Kolt Tension

Lacket som ni har valt åt mig den här veckan kommer från ett märke som jag inte vet ett dugg om. Det heter Kolt och jag vet faktiskt inte alls när eller var jag köpte det här, men i min låda har det stått ett tag i alla fall. Jag hittar inte ens speciellt mycket info när jag googlar.

Nåja, Kolt HD Tension trodde nog jag skulle ha lite mer holo i sig, men det har det inte alls. Istället är det ett skarpt rosa lack med lila skimmer. Riktigt bra att måla med och egentligen räcker nog ett lager, men jag har två på bilderna. Ville nog mest kolla om det gjorde någon skillnad och det tycker jag nog inte det gjorde.

Alltså det här är ju en helt ok färg, men kanske inte något som jag är superimpad av. Däremot så är jag nog benägen att testa mer från märket om jag hittar några för det var en bra pensel och superbra formula.

Det blir ytterligare tre slumpmässiga att välja på till nästa vecka.

The polish that you have chosen for me this week comes from a brand that I don't know anything about. It's called Kolt and I really don't even know when or where I bought this, but it's been in my box for a while. I didn't even find any useful information when I googled this. 

Well, Kolt HD Tension is this weeks reader's choice and I probably thought there would be a little holo in this, but no, not at all. Instead, it's a bright pink with purple shimmer. Really good to paint with and actually a one coater, but I have two in the pictures. I wanted to see if there was any difference in the color with two instead of one coat, but there really isn't. 

So this is a perfectly ok color, but maybe not something I'm superimpressed of. On the other hand, I wouldn't mind try more from the brand if I find some because it was a good brush and super good formula.

You get another three random polishes to vote on for the next time. 

12 kommentarer :

 1. Oh I like this polish, very pretty indeed! It has such a juicy look to it! I've never heard of Kolt either :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a pretty polish but not really what I expected.

   Radera
 2. Good that it’s a one coater, they make great stamping and nail art polishes

  SvaraRadera
  Svar
  1. I had no idea about that. Maybe I should try to hunt some down.

   Radera
 3. I love the shimmer in it - but you are right, in the bottle it looks more holo-ish. It's still stunning though.

  SvaraRadera
 4. Gorgeous swatches and polish! I love these posts.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!