fredag 17 februari 2012

Milani Hi-Tech + Konad

Jag vill först och främst börja med att jag har ändrat ståndpunkt gällande Milani Hi-Tech. Jo, den är suveränt vacker på bilder, men efter att ha burit den i ett par dagar har jag även kommit fram till att jag trivs alldeles förträffligt i den här färgen och kommer troligen att använda den många fler gånger. 

Idag handlar inlägget fortfarande om Hi-Tech, men jag bestämmde mig för att pröva att lägga lite Stamping på. Min tanke var att det skulle bli lite psykadelisk (stavas det så?).

 Resultatet kanske inte blev riktigt så bra som jag tänkt mig, men ändå rätt mysigt tycker jag nog.

Bilderna är lite suddiga, men det var ett rent helvete att försöka fånga effekten på bild.

 Och det här användes: Depend nr 194 som funkar utmärkt för stamping, Konad bricka nr M65 och Seche Vite.

Vad tycks? Blev det en kul effekt eller skulle jag låtit det vara utan mönster?

För övrigt kan jag också meddela att Gösta verkar må mycket bättre :)

I would like to start with the fact that I have changed my mind about Milani Hi-Tech. After wearing it for a few days, I haveo found that I get along extremely well with this color and will probably use it many more times.

Today's post is still on Hi-Tech, but I decided to try adding a little stamping on. My thought was that it would be a bit psychedelic (spelled that right?).

What do you think? Did it turn out ok?

4 kommentarer :

  1. Jag tyckte mönstret blev helt rätt. Väldigt snyggt!

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt med konadtryck också!

    SvaraRadera
  3. Vad glad jag blir att du ändrat uppfattning om Hi-Tech:) Tyckte det blev kanonsnyggt med konadtrycket ovanpå.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!