fredag 24 februari 2012

Holofredag med China Glaze Sexagon

Ibland har man lite tur. Jag lyckades buda hem det här lacket på Tradera och det är jag glad för!

Fredagar är ju allmänt känt som Holodagen. Jag äger inte så värst många (typ 3) sådana lack, ett har ni redan sett och idag kommer nr 2 nämligen China Glaze Sexagon från CG:s Kaleidoscope kollektion. 

Lite skirt, men värt mödan! Fast nästa gång tror jag att jag provar med en svart bas under. Provmålade det så på min son (han råkar ständigt ut för mina provmålningar, snäll som han är går han med på det) och det såg riktigt bra ut. 

På bilderna nedan har jag fyra lager och topplack på. 


Sjukt snyggt lack :)

Lite VNL som ni ser, men det kan jag stå ut med.


Jag har fotat i alla möjliga sorters ljus, med och utan blixt för att kunna visa er hur fin Sexagon verkligen är. Och om någon undrar så använder jag mig av Nikon D3100 med Nikons AF 40/2.8G AF-S DX macro objektiv på för nagelfotona.


Det här är definitivt ett av mina favoritlack ur min lilla samling.  Kommer garanterat att användas många fler gånger. 

Inte nog med att det är Holofredag det är även fredagsfika dag på jobbet!

Och det här använde jag mig av: Essie Ridge Filler, China Glaze Sexagon och Seche Vite Topcoat.

Ha nu en riktigt trevlig fredag och glöm inte att surfa runt och kolla på alla fina Hololack som lär dyka upp runt om på bloggarna!

Och självklart blir jag glad om ni lämnar en kommentar till dagens inlägg.

Holo Friday is here again! Today I will show you a polish from China Glaze Caleidoscope collection. It's CG Sexagon,  a beautiful Silver holographic polish. This is definitly one of my favorite in my collection. 
What do you think of it?2 kommentarer :

  1. Jättevackert! synd att det inte var mer täckande bara.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var lite synd. Fast det går ju att åtgärda :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!