tisdag 14 maj 2024

Zoya - Brighton

 Vilken helt ljuvlig dag att vara ledig på! Har suttit ute och njutit större delen av förmiddagen. Försökt fota fåglar, men dom har varit osedvanligt osamarbetsvilliga. 

Idag tänker jag visa ett lack som jag velat ha väldigt länge, köpte det i höstas, i enda haulen från förra året och när det var lite ledigt nu i helgen bar jag det. Lacket är Zoya Brighton ett guldbeige lack (det finns en sån färg..) med holo. 

Det här är ett ljust lack så jag tyckte faktiskt att det behövdes 3 lager och som vanligt har jag topplack över. Det här är det närmaste man kan komma ett riktigt neutralt lack med supermycket bling. Det är väldigt väldigt vackert måste jag säga. Så glad att jag har det i min samling nu. 


What an absolutely lovely day to be free from work on! Been sitting outside and enjoying the sun most of the morning. Tried to photograph birds, but they have been unusually uncooperative.

Today I'm going to show a polish that I've wanted for a very long time, bought it last fall, in the single haul from last year and when I had som days of this weekend I finally wore it. The polish is Zoya Brighton, a golden beige polish (there is such a color..) with holo.

This is a light polish so I actually thought it needed 3 coats and as usual I top coat over. This is the closest you can get to a true neutral polish with super bling. It is very very beautiful I must say. So glad I have it in my collection now.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!