fredag 12 augusti 2022

Essie - She's Pampered

 Jaha, det blev ju inte så långvarigt arbete för min del. Åkte på en infektion som satte sig på luftvägarna och är nu hemma för andra veckan i rad. Så typiskt när man behövs som bäst inne på jobbet, men kan man inte andas ordentligt och hostar sönder sig är man inte särskilt välkommen där. 

Idag tänkte jag visa ett lack från Essie som jag bar under min semester. Ett hallonrött härligt krämlack som täcker på två lager. Jag har som vanligt topplack över. 

Bilderna är tyvärr inte alls bra, bråkade lite med blixten efter jag använt den till annat än lackbilder och inte riktigt kom ihåg vilka inställningar jag skulle ha, men trots detta så måste jag säga att jag verkligen gillar det här lacket. Så fin sommarfärg och en Essieklassiker skulle jag nog vilja påstå. 

Well, it wasn't such a long-term job for me. Got an infection that settled on the respiratory tract and is now home for the second week in a row. So typical when you're needed the mostt at work, but if you can't breathe properly and are coughing like a maniac, you're not particularly welcome there.

Today I thought I'd show you a polish from Essie that I wore during my vacation. A lovely raspberry red cream polish that covers in two layers. As usual, I have top coat over.

The pictures are unfortunately not good at all, I had a bit of a problem with the flash after I used it for other than polish photos and didn't really remember what settings I should have, but despite this I have to say that I really like this polish. Such a nice summer color and an Essie classic I would dare to say.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!