tisdag 6 juli 2021

Depend 02 - 5112 I Believe In PInk

 Vi har så galet mycket att göra på jobbet och när jag kommer hem på kvällarna, ja då är jag helt slut faktiskt. Därför har det varken blivit något bloggande eller ens massa fotograferande. Nu har jag i alla fall fått hem min nya dator och då blir man lite inspirerad att blogga igen. Snart är det i alla fall semester och födelsedag. 

För ett tag sedan så bar jag Depend O2 5112 I Believe In Pink från Divine kollektionen som kom i våras. Det här är ett klassiskt rosa med massor av silverskimmer i. Bra att måla med och jag har alldeles för mig att två lager räckte. Jag har topplack över som vanligt. 

Det här var väldigt fint måste jag säga. Jag tror minsann att jag blir mer och mer för rosa nagellack. Efter att ha använt lack i så många år är jag inte längre främmande för att använda någon sorts färg. 


We have so much to do at work and when I get home in the evenings, well then I'm completely exhausted actually. Therefore, there has been neither blogging nor even a lot of photography. Now I have at least got my new computer home and that has made me a little inspired to blog again. Soon my summer holiday begins and my birthday is coming up as well.

A while ago I wore Depend O2 5112 I Believe In Pink from the Divine collection that came out this spring. This is a classic pink with lots of silver shimmer in. Good to paint with and I have it in my head that two layers were enough. I have topcoat over as usual.

This was very nice, I must say. I think I'm getting more and more into pink nail polish. After using polishes for so many years, I am no longer a stranger to using any kind of color.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!