söndag 15 december 2019

Reader's Choice - China Glaze Cranberry Splash

Jag har haft en bra helg, hunnit göra min hemtenta och lite andra uppgifter som ska vara inne denna veckan. Vi har varit i skogen och huggit en gran också, väntar dock till nästa helg med att sätta in den. Längtar efter nästa helg när båda barnen kommer hem och vi kan börja julförberedelserna på riktigt.

Jag hade faktiskt glömt bort att jag hade det lacket som ni valde åt mig denna veckan. China Glaze Cranberry Splash kom tydligen ut i en julkollektion 2012. Det är riktigt smidigt att jobba med, jag har den smala gamla penseln i min flaska, men det stör mig absolut inte. Två lager funkar fint och så lite topplack på det.

Det här är faktiskt sjukt snyggt. Perfekta jullacket vill jag nog påstå!

Vi kör på med röda lack, två gamla godingar och ett otestat.

I have had a great weekend, managed to do my homework and some other tasks that will be in this week. We have been in the forest and chopped a fir, too, but will wait until the next weekend to put it in. Looking forward to the next weekend when both children come home and we can start the Christmas preparations for real.

I had actually forgotten that I owned the polish you chose for me this week. China Glaze Cranberry Splash apparently came out in a Christmas collection 2012. It's really smooth to work with, I have the narrow old brush in my bottle, but it definitely doesn't bother me. Two layers work fine and a little topcoat on top.

This is actually very pretty. A perfect Christmas polish  would like to say!

Let's go on with more red polishes for next week, two old goodies and one untested.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!