torsdag 14 november 2019

OPI - All Your Dreams In Vending Machines

Pressutskick

Sitter här och väntar på att sonen ska anlända. Maken är just nu och hämtar honom vid tåget. Är också lite nervös för att åka och hospitera imorgon på ett ställe som är helt nytt med människor jag aldrig träffat, dock ska det bli kul.

Jag gillade verkligen gårdagens gröna lack, men mitt topplack var inte det bästa och fick manikyren att dela lite på sig, så jag bestämde mig för att byta igen. Jag har en del OPI lack kvar som jag fått skickat till mig. Som jag förstår så är det inga av de svenska bloggarna som får några pressutskick därifrån just nu och tyvärr har vi nog inte fått någon vettig förklaring till det heller. Nåja, det är deras förlust. Jag valde i alla fall att lack med det färgstarka All Your Dreams In Vending Machines som är från vårens Tokyo kollektion. Ett skarpt rosa med riktigt fint lila skimmer. Mycket trevligt att jobba med och jag tyckte att två lager fick räcka.

Jag har nog kommit in i ett lite lack mood igen, tycker det är kul att måla om och längtar efter att få göra nail art, även om jag sällan orkar det på kvällarna. Det här lacket får mig att tänka på sommar och det är kanske bra för att dämpa mina galna julplaner lite grann. Riktigt härlig färg som man blir glad av.

Press Sample

Sitting here waiting for the son to arrive. My husband is away picking him up at the train station.I am also a little nervous about going and to a different clinic tomorrow to see how they work and what kind of assignements they have with all new people I have never met, however it will be fun.

I really liked yesterday's green polish, but my top coat wasn't the best and got the manicure to shift a little, so I decided to change again. I have some OPI polishes left that I have got as PR-samples. As I understand it, none of the Swedish bloggers/Instagramers receive any press releases from them right now and unfortunately we have as I understand it not got a reasonable explanation for that either. Well, that's their loss. In any case, I chose to paint with the colorful All Your Dreams In Vending Machines which are from this spring's Tokyo collection. A sharp pink with really nice purple shimmer. Very nice to work with and I thought two layers were enough.

I've probably gotten into a bit of a polish mood again, find it fun to repaint and long for nail art, although I rarely have any strenght for that in the evenings. This polish makes me think of summer and it might be good thing for dampening my crazy Christmas plans a little bit. Really beautiful color that you feel happy wearing. 
2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!