torsdag 15 augusti 2019

August Haul!

Något som gör en extra glad som lacknerd är när en mycket fin vän befinner sig i USA och är snäll nog att köpa lack åt en. Emelie som jag lärt känna via lackgrupper är en sån vän. Hon fixade delar av China Glaze You Do Hue kollektionen eller Sesame Street kollektionen som den också kallas till mig. Det här är det enda som jag ska få i min brevlåda under augusti som jag själv köpt är min tanke och jag ska kämpa för att hålla det så.

Something that makes one extra happy as a polish nerd is when a very nice friend is in the US and is kind enough to buy polishes for one. Emelie, whom I have come to know through polish groups, is such a friend. She fixed parts of the China Glaze You Do Hue collection or the Sesame Street collection as it is also called for me. This is the only polishes I will get in my mailbox during August that I bought myself, at least that is my intentions and I will fight to keep it that way.


Dat Color Dough, Grover It, Ernie Your Stripes


Free To Be Sesame, Trash Can-Do Attitude, Living In the Elmo-Ment

2 kommentarer :

 1. Men åh så fina lack. Blir nästan sugen på att lacka naglarna nu... om det bara inte vore så jobbigt! *lat*
  Skämt åsido, jag filade precis ner dem så nu är de så korta så det känns meningslöst att lacka, men om nån vecka så kanske :DD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har det gått någon vecka, så fram med lacken :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!