söndag 23 juni 2019

Reader's Choice - Colors By Llarowe Pirates of Penzance

Vi har haft en jättefin midsommarhelg, mycket god mat och massor av glada skratt ihop med fina vänner. Jag har hunnit städa av huset och varit ute och fotat en del också. Plus att jag för första gången i mitt liv bakat Budapestrulle. Den blev ju faktiskt riktigt bra. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. Känns helt ok, det enda negativa är att man måste gå och lägga sig i vettig tid på kvällen. Lite tråkigt när det är så himla fint ute, men man kan inte få allt ju.

Nu sitter jag här på söndagskvällen med helt nymålade naglar i lacket som ni valde åt mig. Det blev Colors By Llarowe Pirates of Penzance som vann omröstning. Ett lack som jag har köpt i en säljgrupp på Facebook. Ett ganska klassiskt rött holo. Ett sånt där som jag alltid blir sugen på att köpa när jag ser ett. Smidigt att jobba med och två lager plus topplack är vad jag har på mig.

Jag älskar röda holos, tyvärr brukar de inte alltid sitta så bra på mig så jag håller tummarna för att det här ska vara ett av de bättre i min samling.

Lite lila får ni att rösta på till nästa vecka.

We have had a great midsummer weekend, lots of good food and lots of happy laughs together with nice friends. I have been able to clean the house and also been out taking some photos. Plus, for the first time in my life I baked a Budapest cake (a kind of meringe cake). It actually became really good. Tomorrow is back to work again. Feels quite ok, the only negative is that you have to go to bed for a reasonable time in the evening. A bit boring when it's so nice outside, but you can't get everything.

Now I am sitting here on Sunday evening with completely freshly painted nails in the polish that you chose for me. It was Colors By Llarowe Pirates of Penzance who won the vote. A polish that I have bought in a sales group on Facebook. A pretty classic red holo. One of those polishes that I always want to buy when I see one. Easy to work with and two layers plus topcoat is what I wear.

I love red holos, unfortunately they do not always work so well on my nails, but chip pretty fast so I keep my thumbs that this should be one of the better in my collection.

You get some purple polishes to vote on for next week.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!